EXCELLENT IT
© Excellent IT Rosmalen NL 2013 alle rechten voorbehouden

Draytek inovatieve oplossingen

DrayTek is samen met haar partners continu bezig om vooruit te zien en in te spelen op de ontwikkelingen in de markt, zodat nieuwe innovatieve oplossingen op de markt gebracht kunnen worden. De productlijn varieert van producten voor de zakelijke markt tot alles in één apparaten voor de particuliere markt. De producten van DrayTek staan bekend om hun kwaliteit en de vele functionaliteiten, denk hierbij aan een uitgebreide firewall, VPN mogelijkheden, VoIP oplossingen en dual WAN oplossingen voor load balancing en fail over.

VoIP Telefonie

Uw eigen telefooncentrale in de Cloud. Dat biedt zekerheid, flexibiliteit en mogelijkheden tot maatwerk.

Alle functies zijn inbegrepen!

iVoIP apparatuur bieden wij aan van de merken Siemens Gigaset en SNOM die een brede range aan IP toestellen hebben. Maar ook Headsets en Conference units. VoIP is zeer betaalbaar en geschikt voor zowel kleine ondernemers, MKB bedrijven en Enterprise ondernemingen. iVoIP is de meest complete en betaalbare Hosted VoIP Telefonie voor uw bedrijf.            

ACTi camerasystemen

De uitgebreide productlijn van ACTi bestaat uit geavanceerde IP camera’s die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende toepassingen. Voor het optimaal beheren van de camera’s heeft ACTi een eigen Network Video Recorder (NVR) systeem ontwikkeld. Dit systeem maakt het mogelijk om de beelden van de diverse camera’s centraal te bekijken. Naast kwalitatief hoogwaardige producten verzorgt ACTi diverse trainingen en geeft ACTi uiteraard ondersteuning op al haar producten.         

Panasonic Bedrijfscommunicatie.

Met de telecommunicatiesystemen van de KX-TDA generatie luidde Panasonic een nieuw tijdperk voor de telecommunicatie in. Deze ontwikkeling zal worden voortgezet met de nieuwe IP-gebaseerde KX- TDE telecommunicatieplatformen en de KX-NCP Unified Communication platformen.
PRODUCTEN
Home Diensten Producten Contact Producten