EXCELLENT IT
© Excellent IT Rosmalen NL 2013 alle rechten voorbehouden

Dienstenaanbod

Afhankelijk van de situatie en specifieke wensen en doelen bieden wij onze klanten een oplossing op

maat met de volgende diensten.

Excellent Care

Beheer van automatiserings- en telecomsystemen vergt een brede en technische expertise. Deze service wordt samen met u afgestemd op uw behoefte. Wij volgen de ITIL processen en diensten om zo voor onze klanten het beste aan te sluiten bij andere contracten, nu en in de toekomst. De diensten die wij exploiteren zijn: Beheer “on site” Beheer op afstand Nieuwe installaties Advisering (soft- en hardware0 Op dit moment heeft Excellent IT met een groeiend aantal klanten een beheercontract. Beheer apparatuur Automatisering bestaat grotendeels uit apparatuur waaraan onderhoud gepleegd moet worden. Deze apparatur kan niet gemist worden, vandaar dat snelle service en reparatie voor u essentieel is. Samen met u kijken we naar de best passende onderhoudsvorm.

Excellent PM

Op basis van de projectmanagement-methodiek van Prince-2 verzorgt Excellent IT diverse trajecten die op projectmatige wijze worden gepland, uitgevoerd en bewaakt. Op deze wijze zijn in het recente verleden multidisciplinaire projecten uitgevoerd bij gerenommeerde ondernemingen in West Europa.              

Excellent Move

Specialisten in een snelle, perfect gecoördineerde verhuizing van bedrijven en hun ICT- systemen. Samen met door ons geselecteerde, en op dit vakgebied geëquipeerde verhuisbedrijven nemen wij de volledige zorg uit handen. Ook hier kunnen wij bogen op een ‘excellente’ referentielijst.     
DIENSTEN
Home Diensten Producten Contact

     Excellent Consult

        Met een ervaring van 40 jaar in de telcom, data en bekabeling zijn wij in staat u heel breed te adviseren.         Wij willen u ons graag bij u presentern.

     Excellent Com

        Uw eigen telefooncentrale in de Cloud. Dat biedt zekerheid, flexibiliteit en mogelijkheden tot maatwerk.         Alle functies zijn inbegrepen! iVoIP apparatuur bieden wij aan van de merken Siemens Gigaset en SNOM         die een brede range aan IP toestellen hebben. Maar ook Headsets en Conference units.         VoIP is zeer betaalbaar en geschikt voor zowel kleine ondernemers, MKB bedrijven en Enterprise         ondernemingen. iVoIP is de meest complete en betaalbare Hosted VoIP Telefonie voor uw bedrijf. 

     Excellent Cable

        Geen van bekabelings systemen is ons vreemd, of het nu gaat om UTP CAT 5 en CAT 6, STP, FSTP of         galsvezel. Jarenlange ervaring in al deze vormen en en uitvoering van vele projecten zorgt er voor dat wij u         buiten goed advies ook deze voor u kunnen uitvoeren.
Diensten